sábado, 12 de marzo de 2011

UNA VISITA DE MOLT DE PES









Es clar que el retras es evident en escriure en el Blog, però el reportatge val la pena, com voreu, encara que el responsable de posar la noticia al Blog es retrase un poc, queda compensat perque tambe hi han tardons a la visita, i sino que li ho diguen a Ramiro, Fernando i Adolfo.
.
Hem tret dos fotografies de la foto de familia, perque al no haver ningú de fora, en tal d'eixir tots la vam repetir.























Dalt tenim a les dos reines, per a les que ja ha arribat la retirada, per això son dignes de figurar en el Blog dels Jubilats de la Penya, perque es pot dir que estem a un mateix nivell. Però el que no es pot consentir es que Eduardo sempre estiga demanan diners a tot lo mon, en la foto de l'esquerra l'hem pillat in fraganti en les mans en "la masa" com sol dirse.

No volem acabar sense deixar constancia del agraïment al nostre amic Pepito per les explicacions tant detallades i el seu temps, ademes d'una bona organització, qualitat i bon preu en el dinar. Tambe per descomptat donem les gracies a Vossloh, per la serie de facilitats donades.

En fi un atre exit dels responsables de la Secció de Jubilats de la Penya, esperem que en la propera no mos ho milloren, però al meny estiguen a la altura de les circumstàncies.

No hay comentarios: