domingo, 27 de marzo de 2011

ENSAIO AJUNTAMENT - ASSOCIACIÓ.


Benvolguts amics de la Penya:

Tots sabeu que des de fa algun temps, el tàndem Ajuntament-Associació va tindre la feliç idea de convidar als membres de la Penya l'Enreixat a un ensaio, això es va anar demorant en el temps fins a l'extrem que ja era conegut en el món fester per les contínues referències que tant Jordi Sedano com Javier Morales feien al mateix en les diferents ocasions que tenien.

¡Pues bé!, el dia ha arribat, i per tant el proper dissabte 23 d'abril a les 13:00 hores en els locals de la Filà Chano, tindrà lloc l'ensaio a què fem referència.

Per deferència a les entitats i persones que ens conviden (excepte algun cas especialíssim que la Junta hauria de conèixer i tractar per endavant), i donat que anem de convidats no devem de portar a ningú que no siga membre de la nostra Penya, com veureu no és una prohibició, però sí un prec a tots els components. Es clar que en esta norma no entren aquells convidats que decidira portar el Primer Tró de la Filà Chano per raons obvies.

Gràcies,

LA JUNTA

______

PD. Els fumadors no heu de patir, la Filà s'ha compromès a colocar uns vetlladorets al carrer Sant Blai en uns cendrers que seran un autèntica delicia.

______

No hay comentarios: