domingo, 6 de marzo de 2011

QUAN AL SOCARRIM ...





... li dóna la gana o veu el futur negrós sap fer les coses bé; les seues dues últimes actuacions a la Societat Coral han segut molt dignes i és just que ho reconeguem amb aquestes línies al blog: lloc des d'on hem denunciat, en el seu moment i sense doldre, la manca d'atencions.

Tots desitgem el montepio a la seu habitual i que, novament, regne l'harmonia sempre acompanyada de somrients cares i, aixina, el nostre agüelo de l'any puga delectar-nos amb la pregunta de rigor al reboster: i hui com la tens?... i continue amb el cerimoniós ritual d'entrada: col.locació de la jupa i bufanda sobre amuntonades cadires, repartiment de inesperades pessigolles i petició del seu anhelat tercio de cervesa fresca. Aquests gestos del nostre amic (tots tenim els propis) denoten una normalitat de com anar per casa: és el que volem.
.
No obstant, en la supocició de tornar a fer el maula -toquem fusta- tenim el nostre acollidor Llar del Jubilat a disposició de tota la penya. El il.lustrem amb una foto que segurament no satisfaça a alguns: hem posat simbòlicament l'escut del poble de Massanassa a falta d'un suggestiu clixé que puga mantindre, si és possible, l'afició als nostres caducs pensionistes.
.
Tranquil.litat: avant una nova insolència enviem un matí al macareno, (*) acompanyat del grup de l'alqueria de Russafa, a que es prenguen uns cafès pel carrer de l'Hospital, i tema resolt.



(*) macareno: senglar adult o siga, un jabato entrat en anys.

.
______

No hay comentarios: