sábado, 26 de marzo de 2011

CIRCULAR 06 – 2010/11 – MARÇ DE 2011

Estimats amics tots de la Penya:
.
De nou un any més es preparem per a fer més gran si cap LA NOSTRA FESTA, bé en la participació activa, bé en la pasiva, peró tots esperant ja en un nerviosisme peculiar que esclate el moment de la GLORIA el 24 d’abril, punt d’arranc de les Festes mes grans del món.
Com sabeu este apartat d’introducció sempre l’hem dedicat a les felicitacions a tots aquells integrants en carrecs especials, o bé Filaes en representació en la Penya; este any en el capitul de Filaes, tenim als Asturianos en el seu any de Capità, als Berberiscos en el de Alferes i als Chanos en any tant especial com es el Sant Jordiet. Des de esta tribuna felicitem a tots els components de les seues respectives Filaes y per descomptat als carrecs. Dins d’esta felicitació mereix una menció especial l’agüelo del Sant Jordiet, el component de la Penya i amic Jordi-Sou, al que li desitgem tant a ell, com tota la seua la familia el millor del món, encara que d’una manera molt especial i per damunt de tots li enviem la nostra mes fervent enhorabona a eixe xiquet que representarà al que es base i raó de ser de la Nostra Festa.
A tots ells des de la Junta de la Penya, un desitg i un prec, el primer és que gaudixquen plenament, i el segon que dignifiquen al màxim la Nostra Festa allà on estiguen dins del entramat de les entrades i demés actes.


______

TRETA DE MONTEPÍO.

La data de la treta canvía respecte a la que figura en l’acta corresponent al día de la Creuà, perque clarament respon a un equìvoc de la Junta en la proposta de les dates, per tant i quede mol clar, LA TRETA TINDRÀ LLOC EL PROPER DIVENDRES DIA 15 D’ABRIL en el lloc actual de montepío, que és la Societat Coral El Micalet a l’avinguda Guillem de Castro, 73; el vermut-sopar, començarà com de costum a les 20:00 hores en cacaus i tramussos per a l’espera dels retrasats.
Com sempre, ja sabeu que per ser acte oficial, l’import es carregarà sense més a tots els components de la penya residents a València i poblacions limitrofes, en tant en quant no s’avise AVANS DEL 8 D’ABRIL de la no assistència; i per als residents fora de Valencia es al contrari, es a dir, només se’ls carregarà el sopar en cas d’avis d’assistència per part del soci interessat.
Procureu avisar tant en un cas com en l’atre, lo mes tard en la data referida per a tindre temps d’organizar el sopar.
També és molt important que si per circumstàncies personals, vullguereu deixar per el próxim exercici, o bé no traure de moment l’import (total ó parcial) del montepío, vos preguem que aviseu en temps suficient per tal d’estalviar treball innecesari en la confecció dels tramits de la treta.
És importantísim que si el teu compte es troba en números rojos, que el posses en ordre per tant d’evitar que eixe desfase carregue en el conjunt dels demés socis de la Penya. De tota manera tot aquell que estiga en números rojos ó bé a punt de estar en ells, rebrà un correu personal de la Junta informant exactament de la seua situació.
______

NOSTRA FESTA.

Este any les nostres Festes es cel.lebren els dies 14, 15 i 16 de maig, cosa prou inusual però que beneficia a tots aquells components de la Penya que per motius laborals, tenen series dificultats per a poder asistir a les nostres Festes, es congratulem de tal circumstància.
Com de costum finaltzarem en un versos de les nostres Ambaixades.
______

AMBAIXADES.

EMBAJADOR CRISTIANO.
- ¿Desvergüenza es la verdad?
De esa suerte, moro, hablas
porque el muro te defiende,
yo vengaré tu arrogancia.
¿De desvergonzado y loco
me vilipendias y tratas?

¿Necios, dices, son mis dichos
porque vindico mi fama?
¡Hablas con tal libertad
porque el castillo te ampara!

EMBAJADOR MORO.
-También en medio del campo,
con la lengua de la espada
hablaré cuando tú gustes.

EMBAJADOR CRISTIANO. -Pronto será.

EMBAJADOR MORO.
- ¡Ea! Marcha,
y ven luego,
que te espero.

EMBAJADOR CRISTIANO. -Vendré a humillar tu arrogancia.

EMBAJADOR MORO. -Vendrás a exaltar mi honor.

EMBAJADOR CRISTIANO. -Vendré a vindicar mi fama.

EMBAJADOR MORO. -Vendrás a ser tu ignominia.

EMBAJADOR CRISTIANO. -Vendré a postrarte a mis plantas.

EMBAJADOR MORO. -Vendrás a ser el tapiz de las huestes mahometanas.

EMBAJADOR CRISTIANO. -Aborrezco tanto orgullo.

EMBAJADOR MORO. -Me fastidian tus palabras.

EMBAJADOR CRISTIANO. -Callemos y en la ocasión hablen sólo las espadas.

EMBAJADOR MORO. -Di a los tuyos: ¡guerra, guerra!

EMBAJADOR CRISTIANO. -Di a los tuyos: ¡armas, armas!

______

ASSAMBLEA GENERAL ORDINARIA Y CREUÀ.

Este any es realitzarà el proper 21 de maig en el hort que te en Gandía, oferit gentilment per Evaristo, desde estes ratlles els agraim el detall, tant a ell com a la seua dona Mariví.
Ja rebreu en teTamaño de fuentemps suficient i en propera circular, tots els detalls relatius a horaris, lloc exacte i el ordre del día de l’Assamblea.
Des de València es contractarà un autobús, i crec que el mateix es podria fer des d'Alcoi, perquè crec que hi ha gent de sobra, podria comandar la contractació el delegat de la Penya a Alcoi, Competi. De tota manera ja ho parlarem perque hi ha temps suficient.
Esperant veure-vos a tots proximament, rebeu la nostra sal.lutació, despedin-se en el crit habitual:

Per Alcoi i per Sant Jordi, avant PENYA L’ENREIXAT!

LA JUNTA
______
.

____

NOTA MOLT IMPORTANT.

Com a costum ja inveterada, Ferran i Ramir, ens oferixen gentilment un piscolabis mentres passa la Diana en els baixos del seu domicili alcoià del carrer San Nicolau, nº 87, Per tant el día 14 de maig els pegarem la gorrà i ben a gust; també Vicent i Miquel Gimenez oferiran mentres arranca la diana un piscolabis en el seu domicili alcoià de Sant Llorenç nº 19 – 2º.
Gracies a tots.
______

No hay comentarios: