viernes, 4 de marzo de 2011

TAMBÉ TENIM UN FINANCER A LA PENYA.


El nostre personatge descendent de la dinastia dels benimerins, originari de Bartxell, i que passada la seua infantesa com un jabato a la comarca de l'Alcoià, es va traslladar a terres valencianes durant la seua època de altiu bermejo; hui és un respectable macareno assidu caminant per la sèquia de Mislata i el pla de Russafa.
Encara que tots érem coneixedors de la seua experiència en temes paperers: igual contava en raimes que dissenyava un ròmbic gofrat en relleu, com calculava, acompanyat de un plis-play, el gramatge del tovalló de paper que li oferia miss Massanassa ... però el que tots no sabíem era el seu coneixement del paper-moneda.
Sense tindre pous de petrolio, ni immobiliàries, ni drassanes... ha creat uns packs-culturals d'alt rendiment i amb les comissions obtengudes ha sabut fer i incrementar, mes rere mes, una considerable fortuna; la del nostre amic no té res a envejar a les dels destacats emirs que estiuegen a la costa andalusa: és un més d'ells.
Però estem al tant, no siga que li entren desitjos d'invertir en un d'aquests SIP, tan de moda, salvadors dels montes de pietat i els nostres fons en packs no els arribem a gaudir i ens quedem, els jubilats, empenyats i fen-se cuscanelles uns a altres.

1 comentario:

Cuqui dijo...

Jabato, si ho arriben a saber a Gènova et proposen per a 'lehendakari' de la Generalitat: ets el més votat