miércoles, 1 de septiembre de 2010

TAL DIA COM HUI,

del proper any, em jubilaré; aquesta és la notícia amb què ens ha sorprès el nostre bon amic Javi Sou durant el esmorzar-cultural al Museu Valencià d'Etnologia, novetat que ha estat molt ben rebuda entre els assistents i oportunament alguns han comentat que, més bé, ho celebrarem el 7 de setembre del 2011 per ser el primer dimecres de mes.
A la cafeteria del Centre Cultural de la Beneficència ha tingut lloc l’esmorzar: a part de les ensalades, remenat d’ou i pintxo de coca amb embotit, uns s'han decantat pel platet i altres pel clàssic entrepà i pà, acompanyats de cervesa, vi i aigua. Lloc a tenir en compte per la qualitat / preu.
Posteriorment hem visitat el museu acompanyats per la guia Ana Maria que ens ha donat unes sencilles i clares explicacions sobre la forma de viure i entendre el món de la societat valenciana en les 'ciutats'. Dins del pla de visites a aquest museu hi ha una altra sobre la vida a la 'horta-marjal' i l'any que ve inauguraran la del 'secà i muntanya'.
-
P.S. No volem deixar de comentar que, a causa d’aquestes enriquidores visites culturals, entre nosatres comencen a brollar 'machacones’ llicenciats. Tot siga per la Cultura en majúscula.


















No hay comentarios: