ara és el moment; en breu, començarà a dedicar-se a la seua 'Comissió' i passarem un altre any la mà per la paret. Vos propose organitzar, per exemple un dissabte o divendres, un dinar de començament de curs i quin millor cuiner que el nostre 'locarpa' del qual tots som coneixedors, a través de les seues didàctiques publicacions gastronòmiques, de que domina la teoria culinària francament bé... però senyors! i la pràctica: d'això sabem poc a la Penya.
Es comenta que últimament en la confecció de les paelles està seleccionant molt els ingredients i a més introduint novetats, que són l'enveja dels mestres arrossers, però sempre sense apartar-se de les tradicions de tan conservador plat valencià.
Perquè tingueu noció del que s'ha dit anteriorment, punxeu en el següent enllaç: compareu i voreu el seu progrés.
http://enreixat.blogspot.com/2009/04/foto-del-mostrari.html
Es comenta que últimament en la confecció de les paelles està seleccionant molt els ingredients i a més introduint novetats, que són l'enveja dels mestres arrossers, però sempre sense apartar-se de les tradicions de tan conservador plat valencià.
Perquè tingueu noció del que s'ha dit anteriorment, punxeu en el següent enllaç: compareu i voreu el seu progrés.
http://enreixat.blogspot.com/2009/04/foto-del-mostrari.html
No deixem passar un altre any i mig. Quan arribe a la fama esperada, no ens lamentem de no haver aprofitat l'ocasió: he avisat.
P.S. Des d'ací un agraïment al nostre amic Llorenç pels detalls que ha tingut amb els membres de la Penya, als quals ha fet arribar puntualment tots els seues llibres i col.laboracions sobre menjars tradicionals alcoians. Gràcies!.
No hay comentarios:
Publicar un comentario