lunes, 6 de septiembre de 2010

LA VISITA A LES PINTURES RUPESTRES ...

-
…de LA SARGA ja és una realitat: està programada per al dimecres 6 d'octubre pròxim.
Eixida en autobús des de València, recollida del grup d'Alcoi i visita a les pintures, allà estarem acompanyats per José Mari Segura (Director del Museu Arqueològic Municipal Camil Visedo Moltó), que amablement s'ha ofert a ensenyar-nos aquest important jaciment prehistòric.
Finalitzada la visita ens reunirem a la Filà Llana per degustar el vermut-dinar i, posteriorment, tornada a València.
Arribat el moment, rebreu informació detallada dels horaris d'aquesta jornada.
Per tractar-se d'una visita 'excepcional', la Secció de Jubilats amplia aquesta convocatòria a tots els membres de la penya, amb l'únic desig de que ens acompanyeu quants més pugau millor.
-
SECCIÓ DE JUBILATS DE LA PENYA.

4 comentarios:

jabato dijo...

Confirmo assistència. Cuqui has de fer un pronòstic del possible temps, més que res per si hem de portar paraigua per la pluja o para-sol per al sol.

Cuqui dijo...

Amb els anys que portes a Secció de Jubilats i encara no t'has ensenyat: les confirmacions, tot el món, les fa per correu o telèfon -aixina els d'última hora per no estar a la barra- pots triar dues formes.
Ets un 'gafe', si plou està previst -però no ho hem dit- fer el dinar i tenim emparaulat amb 'Vicent and boys' els del Bon Humor fer un Ensaio: tenim l'autobús i el menjar contractats i no podem fer-nos enrere. Ens costaria més el dia.
Ja et quedes tranquil.

jose dijo...

jejejeje, Cuqui eu te tot controlat

Cuqui dijo...

La idea del pla 'B' no és meua, sinó d'una persona que està molt a sobre de l'organització d'aquesta excursió.