domingo, 5 de septiembre de 2010

NO S'HA FET ESPERAR


-
el nostre President; després del montepío, tan aviat com va poder, va fer el seu comentari al blog donant-nos consells amb els tirants al seu lloc i ben posats : quina creueta.

















-
Jabato, nosatres a lo nostre: quin dia quedem amb l'alcoiana per anar a la 'Setena Planta' a recollir els diners de la loteria?... aconseguirem que eixe matí s'aprecie molta activitat: si es corre la veu aniran a treballar tots, fins els que lliuren. Potser l'Estat ens done als tres una pensió vitalícia per augmentar la productivitat al carrer Bailén.

4 comentarios:

jabato dijo...

Amic Cuqui, Veient la foto del nostre President crec que hauríem de apuntar per a la cavalcada dels nostres estimats reis mags. Crec que el seu lloc ideal és l'acompanyament de "els Burret" per recollir les cartes de tots els xiquets d 'Alcoi.
L'altre assumpte el podem parlar i programar per a final de mes. Mira si li va bé a la nostra "pilot". A Eduardo no tenim problema ja que la seva disponibilitat és total.

Cuqui dijo...

I que em dius de la Heidi, anava a distorsionar-li els ulls ... per si llegeix el blog la seua dona: tot i que el pecat ja està fet.
Està clar això de la disponibilitat del 'Motorista', però ens convida o és 'a escoti'?

Cuqui dijo...

Lo de l'alcoiana sense problema: últimament vam parlar al Goya.

jose dijo...

eixa alcoiana no la conec yo