domingo, 1 de marzo de 2009

SENSE MIRAR-NOS EL MELIC...














...però en la Penya podem felicitar-nos per la bona acollida que estan tenint els Montepíos Especials: Dia del Tenorio, Nit de les Nadalenques, Ensaio de les Ambaixades, Despedida de Carles... i que gràcies a la nombrosa assistència estan ajudant, si cap, a una major unió entre tots els membres.

Abans de començar en ENSAIO DE LES AMBAIXADES 2009 es va realitzar el tan esperat repartiment de papers seguint el "Reglament del Sorteig", de nova redacció, i que ja voldria per a si l'O.N.C.E.; és tan estricte que fins als més embolicadors i emprenyadors no van assolir saltar-se ni una coma de les seues normes. Açò és una Junta amb comandament i ordre. Les mans innocents del sorteig van ser Carles i Eduardo -veritables ànimes de l'organització d'aquest esdeveniment- que van saber, amb el seu bon fer, acontentar a tots.

Amb anterioritat Els Manons van decidir suprimir l'ESTAFETA, per la dificultat de trobar un cavall coratjós per a aquest acte, buit que es va saldar amb una "tara" gallega: "Polp amb Querailles", que el bon amic Carlos Ferri ens va preparar i va obsequiar. Excel·lent, sense comentaris. L'opinió general dels assistents va ser desitjar que per al pròxim any seguim tenint dificultats a aconseguir el cavall.

Amb puntualitat torera, a l'hora prevista, es van ensaiar les Ambaixades; els diferents personatges van deixar constància dels seus dots teatrals, clara dicció, sonors timbres de veu , etc. ... i sobretot entusiasme; no obstant això, cal esmentar l'apoteósica arrancada final en l'Ambaixada de la Vesprà a càrrec de la família Chava: bon auguri per al 2010.

Quant al Narrador, va estar com és ell: ferm i clar (a veure que valent opina el contrari del nostre President).

Els Banderers, Trompeteros i Timbalers amb els seus colorits i sons van tindre una excel·lent actuació que va ser aplaudida, i els Guàrdies Municipals van contribuir calladament a la bona organització.

Entre les Ambaixades de Matí i Vesprà, el nostre conserge Enric acompanyat de la simpàtica Txapa van aprofitar aquest descans per a delectar-nos amb variades i deleitosas "taretes" regionals i alcoianes; van destacar els comensals la qualitat de les mateixes i el nostre Secretari la quantitat.

La deessa Talía, vigilant de quant esdevé en el seu Teatre de El Micalet, no va poder reprimir la seua curiositat i comenten que la van escoltar revolotejar sobre l'ambient de la Penya i que va quedar admirada.

SI L'ANY QUE VE ENS TORNEM A REUNIR, BON SENYAL SERÀ.

Posdata. Els humils Apuntadors van demanar ser inclosos el pròxim any en el Reglament i així evitar l'atur d'enguany.

4 comentarios:

jabato dijo...

"chapó", perfecta la crònica de les embaixades. Sense cap dubte crec que hem d'anomenar cronista de la penya al bon amic cuqui. Espere que l'addesión siga per unanimitat és a dir per majoria absoluta. Cuqui, no et preocupes per l'estafeta, l'any que ve podem buscar el camell del cap batedor de l'escuadra dels negres del "abancerrajes" que va ser toto un èxit. De totes maneres dependrá de la crisis que tinguem eixe any.
salutacions

Cuqui dijo...

Jabato, moltes gràcies per la floreta però sóc un "blogero" més d'entre els de la Penya.
Referent al camell per a l'Estafeta, que vols que et diga, preferisc quedar-me sense cavall i que Carlos Ferri seguisca preparant el Polp amb Creïlles; encara que com tu bé saps, l'última paraula sempre la té la Junta. Collons, veritat, que si!!!, que ens diria el President.

Vicent Sanchis dijo...

¡qué finor! ¡quelegansia! ¡ queducasió!.... tindrem que dur papallona els divendres?

Cuqui dijo...

Amic Vicent:
Sempre seràs igual, l'inconvenient és que ja és tard per a fer-te canviar.
Tu si que estas fet un lepidòpter, el divendres no duré cap papallona: són difícils de caçar. Aniré amb una sobrassada de Maó per a compartir.