miércoles, 18 de marzo de 2009

DIA DE LA SECCIÓ TAURINA - FIRA DE FALLES 2009 .




























Com és tradicional la Secció Taurina de la Penya va celebrar la Diada de la Fira de Falles.
Dilluns passat, després de la Mascletà, els seus membres es van reunir en el "Restaurant Torre de Utiel” per a degustar l'exquisit i saborós menjar que va ser encarregat i controlat, en tot moment, per Miquel Giménez , motius pels quals va ser felicitat tan bon amic; el beneplàcit va ser tan unànim, que van acordar a repetir en aquet lloc al pròxim any . Al final del dinar, el Capità Moro 2010 va obsequiar als assistents amb un cigar pur i a un brindis amb Cava valencià, detalls que tots van agrair desitjant-li un feliç Capità i poder gaudir amb ell de tan gran esdeveniment.

Posteriorment i per la Porta 7 (d'Autoritats) es van dirigir a ocupar les localitats per a presenciar la correguda des del “Tendido 5 de capotes”. Entre la lidia del tercer i quart bou van berenar, agotant els variats cocotets que Pep Serra tenia preparats, aixina com les fresques cerveses i aigües minerals que Vicent Gisbert havia aprovisionat. Gràcies a ambdós per aquesta delicadesa... tot un luxe.

Donem des d'aquesta pàgina la benvinguda a Elena i Alejandro Giménez per ser el seu dia de “nuevos en esta Plaza” i unir-se a la Secció ; estem segurs que ens acompanyaran en les futures Fires.
Per contra, vam notar a faltar, moltíssim però que moltíssim, als nostres amics Anti-Taurins Oficials amb qui ens haguera agradat compartir una abraçada d'amistat a l'entrada i eixida de la plaça.

I ara passem al resum de la correguda i del poc que els bous van donar de si:
16 de març de 2009 - 10º festeig de la Fira de Falles.
Bous de Juan Pedro Domecq, mansos, desiguals de presentació, sense forces i descastats. Correguda molt deslluïda exceptuant al quart, que va aguantar més que cap i volent apuntar certa classe.
Enrique Ponce: estocada (una orella després d'un avís); i punxada i estocada (una orella després d'un avís). Obri la porta gran.
José María Manzanares: estocada (silenci després d'un avís); i estocada caiguda (silenci).
Cayetano Rivera: molt bona estocada (silenci); i va ser voltejat en dues ocasions i estocada (una orella després d'un avís).
Vesprà de sol i vent; la plaça de gom a gom, de les de "no hi ha bitllets".

2 comentarios:

xiulit dijo...

Note a faltar el comentari pertinent del Jabato

Cuqui dijo...

Jo també estic esperant del Jabato el seu comentari antitaurino i com diuen a Alcoi, amb ganetes. Passen els dies i no hi ha manera; comence a pensar: serà que li han entrat ganes de presenciar una correguda?