jueves, 5 de marzo de 2009

ÉS TOT UN PRIVILEGI...




























...esmorzar en la cantina de la Capitania Militar i després gaudir d'una visita guiada per les seues instal·lacions; com diu Xiulit: "Un gran dia... Si Senyor!!!".
Des d'aquesta pàgina deixem constància del nostre agraïment al bon amic Javier Adán ja que, gràcies a ell, va fer possible realitzar aquesta visita i a més va tenir la gentilesa de convidar-nos a un suculent esmorzar: tot un detall. També hem d'esmentar, així com expressar la nostra gratitud i reconeixement, al Responsable de Protocol Comandant En Miguel Aparici Navarro, que ens va acompanyar per tot l'edifici i que amb les seues explicacions ens va ajudar a descobrir les meravelles que alli s'alberguen.
No oblidem donar la benvinguda als que s'han unit a la Secció per primera volta: Paco Torregrosa, Paco Llopis, Evaristo Falgás, Tito Cortés, Paco Linares aixina com Carlos i Oscar Ferri.
I per a rematada, un grup vam poder presenciar la Mascletà de la Plaça de l'Ajuntament, i que segons José Luis F. Getino, assidu i expert en aquest tema, va comentar: "Ha estat molt bé, des del principi fins al final".
SI SENYOR, UN DIA REDÓ!!!.

2 comentarios:

xiulit dijo...

Done fe do tot lo que ha dit Cuqui, i ho refrende en un ¡¡SENYOR SÍ SENYOR!!!

Cuqui dijo...

Simplement, crec que he reproduït el sentir general dels assistents.