martes, 10 de marzo de 2009

ESMORZAR CULTURAL - MES D'ABRIL.


.


El pròxim 1 d'abril (primer dimecres de mes com ja és tradicional) celebrarem l'esmorzar-cultural corresponent a aquest mes.

Ens reunirem a les 10 h. en el Bar EL KIOSCO, en la Plaça del Doctor Collado, per a procedir a rendir compte del clàssic esmorzar. Una volta finalitzat realitzarem un visita guiada a la Llotja de la Seda de València; que amablement s'ha encarregat de gestionar Jordi "Parreta". Posteriorment i sota la mà experta de Deri, versat en Art, donarem un passeig pels voltants.

Escrivint aquesta convocatòria, m'ha vingut al cap un mal pensament, que us demane em perdoneu, però que no puc ocultar-vos: "Si en compte de crear diverses Seccions: Taurina, Antitaurins, Esmorzars, Culturals, etc. les unim, ens quedarà més o menys LA SECCIÓ CULTURAL – GASTRONÒMICA - TAURINA", que aproximadament ha de ser: menjar amb la mà dreta una bona ració de rabo de bou i amb l'altra subjectar un tom de El Cossío. Ho pensarem.

3 comentarios:

jabato dijo...

Amic "cuqui" amb el registre que proposes per a la nova delegació, eixim mal parats els "antitaurins" perquè quedaria registrada i confirmada només la part taurina de la penya i no quedaria constància dels socis "antitaurins". Per a evitar discrepancies crec que quedaria millor "secció gastronómica y cultural de la penya". Se que envas ha dir que no file tan prim, pero politicament queda més correcte i evites confrontacions. Jo no en senc representat en la teua proposta i espere un recolsament per part dels antitaurins.
una forta abraçada

Vicent Sanchis dijo...

¡Ahí, Jabato!. ¡Aixina!: Joc ras i patá a la sella. (Subsecció futbolera de la lliga fallera módul veterans forasters área d'Alcoi)

Cuqui dijo...

Jabato, si ho deixem solament en Secció Gastronòmica - Cultural es pot acabar anant al bar del barri, esmorzar amb algun veí i acabar llegint el diari i si és divendres fins les pàgines culturals.
No heu quedat que els antitaurins formeu una Subsección?. Áctualmente la Secció Taurina és generosa i acull des dels taurins, toristes, antitaurins, i un llarg etc. fins el Xiquet de Catarroja... tots tenen cabuda.
Ara que apareix Vicent per a animar el cotarro, que per cert ja ho notàvem a faltar, amb la seua Sub - Futbolera, li dic que també té entrada. Que més Cultura que el Futbol: no és de vegades el tema central dels divendres en el Montepio.
El que ja no entenc són els embolics del Mòdul, que em sona a Picassent i el d'Àrea a l'Autopista. Ja ens ho aclarirà el veí de Bellús.