martes, 24 de marzo de 2009

REFRESCANT...


...la memòria sobre els Soparets 2009.
Aquesta entrada en el blog que va fer oportunament, en el seu dia, Nando P. Tur és de les que més comentaris van tenir; encara que l'eficaç i acollidora mare que és la nostra Junta ens ha recordat que està encarregant-se de la seua organització, crec que és convenient, davant el començament dels Capitans 2010 amb les quals estem vinculats, aportem i canviem idees sobre aquest acte perquè resulte lluït i esplendorós tan com siga possible i sobretot que ho passem molt bé tots junts. Que quedem satisfets.
Em remet al meu antic comentari, fent una pregunta: senyor Secretari, quants serem?... és per a encomanar els figatells.

7 comentarios:

pel dijo...

Espere que vingues el divendres a la penya y pugam comentaro

Cuqui dijo...

Miquel, si Déu vol el divendres ens veem en la Penya i parlem.

Souet dijo...

tot el que feu estará be

Souet dijo...

Caldria que anareu fen una llista per a saber la gent que s´apunta i aixi escomensar a preparar tot el avio.

Cuqui dijo...

Un aclariment: A causa de les dificultats de conservació i manteniment dels figatells durant els dias de Festa, he decidit que la tastaeta d'aquest saborós producte de La Safor la farem el Dia de la Creuà. No hi ha incoveniente,tothom d'acord?.

Souet dijo...

Benbollgut i estimat Cuqui, si no dus els figatells ,jo, no estare en els soparets.(es broma, amb tu, a la fin del mon)josemiguelsou

Cuqui dijo...

Souet, problemes d'intendència. Els figatells en la Caseta de Mario i tu, altres amics i jo, en els soparets com Déu mana.