miércoles, 18 de febrero de 2009

AMBAIXADES 2009.




Després de llegir i rellegir les NORMES DE LES AMBAIXADES he quedat esgotat, i he arribat a la conclusió de que no puc participar en el sorteig per haver representat un personatge en l'any 2008. Per als que entreu enguany en sort, us indique que teniu més possibilitats de participar en aquest esdeveniment: la nostra Junta ha oblidat en les Normes de la Penya els llocs dels "APUNTADORS", del Castell i de la Plaça, de matí i de vesprà. Dit això, si va poca gent, que no espere, algú altre haurà de fer "doblete". Fins a l'hora del sorteig.

3 comentarios:

xiulit dijo...

Que ganes d'emprenyar teniu

Vicent Sanchis dijo...

I podem vendre unes cuantes cadires; tendriem per a café.

Cuqui dijo...

Amic Xiulit: Benvingut de nou al BLOG. Estava pensant si la teua llarga absència era per por a eixir de nou en algun "retrato" de jubilats. La teua entrada ha segut una reprimenda en tota regla, com tu saps fer-les: menut bonegó o marmoló, com diuen a La Safor, ens has donat. Però malgrat tot sempre eres ben rebut, senyor President.

Parlant de tot, saps per on camina el nostre Secretari?; sembla la Mare de Déu d'Agres: apareix i desapareix. Que manera de ficar-me amb la Junta.