jueves, 5 de febrero de 2009

ESMORZAR CULTURAL DE MARÇ.


Per gentilesa del nostre bon amic Javier Adan i gràcies a la seva gestió, estem convidats a visitar l'antiga Capitania Militar (avui Quarter General d'Alt Nivell i Disponibilitat) i el seu annex el convent de Sant Doménec.

Dia: Primer dimecres de mes, 4 de març.

Hora: A les 10,30 h. a la porta principal en perfectes condicions de revista, el lloc ho requereix i justifica. Un cop el furriel hagi donat el comunicat oportú a nostre Tinent Coronel passarem a la Cantina per fer el Esmorzar; després procedirem a girar la visita que ens han preparat.

Òbviament i ateses les peculiaritats del lloc, hem de facilitar, amb la deguda antelació, una relació dels assistents acompanyada de les fotocòpies del DNI.

Aquest tràmit, i com tenim un eficaç Secretari, el declinem en Eduardo que, a més, esperem que mos acompanyi en aquesta ocasió.

A apuntar.se, ARR!

5 comentarios:

jabato dijo...

L'alferes de complement Josep LLuis Abad Romeu amb DNI 21596836 C sol.licita permís per a poder assistír a la visita cultural que es celebrará el pròxim 4 de març en "CAPITANIA GENERAL"

Cuqui dijo...

Jabato: el permís que ho demanes com a reserviste. Aquell temps se'ns va passar ...

pel dijo...

Yo crec que la "reserva" també

Vicent Sanchis dijo...

El camillero Sanchis té botiquí, misagento

Cuqui dijo...

Vicent: Que alegria de que apareguis pel Bloc, trobàvem a faltar els teus comentaris. Allò del Señorío de Bellús et ocupa massa, haurem d'organitzar un Esmorzar en el Balneari amb la finalitat de veure't i compartir la teva amistat.
Què vols dir vellús, vellut o parrús?. No ho tenim clar.