lunes, 9 de febrero de 2009

FIRA DE FALLES 2009. (Secció Taurina de la Penya)



Tots els membres d'aquesta Secció quedeu convocats pel divendres dia 20 al Montepio, i entre l'Ambaixada del matí i la de la vesprà tractarem i decidirem a que correguda volem assistir durant la Fira de Falles, i així encarregar les localitats amb suficient antelació; el que no pugui assistir, si us plau, que manifesti a algun membre les seves preferències. Els cartells oficials és publicaran durant aquesta setmana o primers de la propera.

9 comentarios:

pel dijo...

A mi em claveu en la sub-seccio gastronomica.El cartell es lo de menys.Lo meu es la carta y no el cartell. Perque es femení(suposso).

Miquel

Cuqui dijo...

Miquel: parlo per mi, però crec que és el sentir general de tots els membres el que et encàrregues de la Sub-secció gstronómica. De moment, ves pensant on ens portes a menjar, prop de la plaça i barat.

jabato dijo...

La subdelegació de la secció "antitaurina" de la penya, está pendent d'organitzar una manifestació contra les corregudes de bous. Quan els de la delegació de la penya taurina tingen clar el día de la correguda ens el poden comunicar per a així poder organitzar la manifestació eixe día

Vicent Sanchis dijo...

Ja eixit el cartell; estic d'acord amb el jabato, podem fer una berena-manifestació d'uns i altres (els antitaurins ensalada variada i els protaurins rabo de bou i/o vedella per si ve qualsevol protector de la infantessa). Personalment, com soc funcionari, triaría les gambes amb permis de la comissió antigambera

Cuqui dijo...

Estic d'acord amb tots i amb cadascú: El Jabato i Vicent a la manifestació antitaurina; els toristes i taurins amb mi a la correguda i Miquel a organitzar el berenar, que heu fa molt bé i d'això uns quants podem donar fe. Veieu que fàcil: tots contents. ¡Vixca la festa!.

jordiparreta dijo...

Soc de la subsecció de la secció "antitaurina", Ja som cinc o sis. Pero.... si es cuestio de correguda "CORREGUDA", anire molt gustos, al bous aneu vosaltres.
Anime al membres de la peña per a que s'apunten a la subsecció.

Cuqui dijo...

Però els cinc o sis de de la subdelegació de la subsecció de la secció antitaurina veniu al berenar?. Sou els "subsus" de la Penya.

jabato dijo...

Depen de la repressió que la "pilicia" ens faça durant la manifestació. És possible que per a després de la correguda estiguem tots a Picassent

Cuqui dijo...

Jabato podeu estar tranquils, sempre vos donarà consol la solidària visita del bon amic José Luis S. Machancoses,i alguna cosa farà l'amo de Picassent.