domingo, 9 de septiembre de 2012

SOTA LA DIRECCIÓ…

 

...d'Àngel Lluís Ferrando, titular de la Corporació Musical Primitiva d'Alcoi i de la Societat Musical La Pau de Beneixama, les dues bandes participen en un projecte comú consistent en la realització de quatre concerts (Alacant, Beneixama, Alcoi i València) amb un programa ambiciós. El projecte, que reuneix dalt de l'escenari a 130 músics, es presenta sota el títol '2012: a propòsit d'Amèrica '.
Dissabte dia 22, a les 11'30 h, al Palau de la Música -Sala Iturbe- tindrà lloc l'actuació prevista a València. L'entrada és gratuïta (localitats limitades).
Tot el programa gira al voltant de la mateixa temàtica, Amèrica, amb obres de compositors americans a la primera part, i la visió del continent americà d'un compositor europeu a la segona part.
Tots els membres de la penya hem rebut, personalment, de Fernando Pérez Tur l'informació de que la nostra Vella estarà al Palau. No obstant això, aquesta notícia la inserim al blog perquè arribe a tots els nostres amics que, sense ser socis de la penya, estan integrats en la mateixa i participen de moltes de les nostres activitats.







Foto: Dibuix de la Música Vella d'Alcoi vista pel recent amic desaparegut Raül Botella.



No hay comentarios: