martes, 11 de septiembre de 2012

DES DE FA TEMPS, EL NOSTRE ...







 











 
 
 
 
 
 
... empleat públic per oposició creia que una mosca collonera * establerta a la penya li estava molestant, suplantant i el seu malestar  -ja li tocava fins als collons-  anava en augment ... però estava equivocat, va oblidar que "quan el mal ve d'Almansa, a tots alcança”: un lacònic Reial Decret li va fer pols i destruir tots els mocosos que imaginava al seu voltant, quedant-se en situació d'excedent forçós i ... la secció òrfena de secretari.
Tot i no disposar de tan alt funcionari, els jubilats  -que de seguida van buscar substitut-  van celebrar el passat dimecres dia 5 la Obertura de Curs. Van iniciar l'acte amb un clàssic esmorzar al Bar El Chato i posteriorment van visitar la Casa Museu de Blasco Ibáñez en la Malva-rosa.
En aquesta ocasió, per primera volta, ens va acompanyar Vicent Durá  -de Benaguasil-  a qui li donem la benvinguda i desitgem es convertisca en un habitual d'aquests actes de la nostra penya, en la que compta amb diversos amics: va participar en el boato de la 'partida' del Capità dels Andalusos del 2010.

* Ara, irònicament, al Montepio observem que el secretari s'ha transformat en un nerviós borinot: li fan arribar notícies de que el seu 'substitut' en els esmorzars, domina la situació en solitari, l'arqueig el quadra a la primera, treballa amb un bolígraf prestat i damunt El Jabato està cada dia més content. Només Déu sap allò que passarà.

Fotos: Cuqui

No hay comentarios: