jueves, 8 de marzo de 2012

PUNTUAL A LA CITA ...







 ... Julio, el sagristà, ens esperava a la Parròquia del Pilar i ha sigut el nostre acompanyant durant la visita a aquesta interessant i desconeguda església; gràcies a aquest afable i senzill jove camerunès el recorregut, pel temple i els seus inesperats racons, ha resultat molt satisfactori: així era el sentir dels assistents a la finalització del mateix.

Després la Pirotècnia Crespo d'Alzira ens esperava a la Plaça de l'Ajuntament. Des de "l'enreixat” que voreja l'Estació del Nord, on se'ns ha unit el grup arribat d'Alcoi, hem presenciat una sonora i tronadora mascletà pròpia d'aquesta festa fallera, preludi de la imminent primavera.
I de seguit a El Micalet, la nostra casa, on l'Enric tenia preparada una apetitosa paella, precedida dels irreemplaçables cacauets, tramussos i papes, així com diversos entrans. Ja en el seu terreny, el Secretari a més d'exercir de diligent Cobrador del Frac, juntament amb l'eficaç Machaca, ens ha proporcionat unes comptades botelles de 'sobretes' de Cafè d'Alcoi: alguns comentaven, en veu alta, que per les seues capritxoses i obsessives aficions alquimistes no sabien que marca de licor estaven assaborint. Ai, la crisi.
Observem que, a qui no li afecten aquests desagradables marejols econòmics és al desaparegut Banquer que, sense vindre ni moure un dit, vorà incrementat el seu patrimoni  per la 'raca - raca'. Durant la esmentada visita cultural, els seus soferts contribuents hem suplicat davant la imatge de Sant Pancraç, misericordiós patró dels afligits, que ens lliure d'aquest mal de Barxell que ens persegueix.
Que Déu ens perdone tanta irreverència.
En resum: un bon dia d'amistat.

No hay comentarios: