Tant si
has confirmat l’assistència als
bous, al menjar o ambdues coses, t'indiquem els
següents detalls:
- A les
14 hores, ens reunirem al recinte de
l'Estació del Nord, davall del
rellotge, per presenciar la Mascletà.
- Des
d'allí ens dirigirem al restaurant 'Torre de Utiel' (carrer Pintor Salvador Abril, 24) per tal
d'iniciar el menjar a les 14'30 hores.
- Els
que no desitgen presenciar la
Mascletà, poden acudir directament al restaurant.
- Les
entrades per als bous es lliuraran durant el dinar, que per
això la Secció gaudeix d'un Secretari, un poc de prestat.
- Finalitzades
les postres uns, ràpidament,
al carrer Xàtiva i la resta, sense presses,
... només Déu sap
on.
Hem de destacar i agrair la col·laboració de José Luis S. Machancoses
i Miquel Giménez, en la gestió de la reserva de les localitats i organització del dinar, respectivament.
I amb un rumbós, Olé! fins dimecres.
SECCIÓ TAURINA DE LA PENYA
Foto: Dibuix de Pablo Picasso.
No hay comentarios:
Publicar un comentario