miércoles, 14 de marzo de 2012

CIRCULAR 06 - MARÇ DE 2012


Estimats amics tots de la Penya:
De nou un atre any ens preparem per a fer més gran si cap “LA NOSTRA FESTA”, bé en la participació activa, bé en la pasiva, peró tots esperant ja en un nerviosisme peculiar que esclate el moment de la GLORIA el 8 d’abril, punt d’arranc de les Festes més grans del mon.
Com sabeu este apartat d’introducció sempre l’hem dedicat a les felicitacions a tots aquells integrants en càrrecs especials, o bé Filaes en representació en la Penya, este any en el capitul de Filaes, tenim als Berberiscos en el seu any de Capità, Maseros i Benimerins  en el de Alfères, a les Tomasines en El Mig i als Verds pel Sant Jordiet.
A tots els integrants de les referides Filaes, la Junta de la Penya, els desitga lo millor, i que gaudixquen  plenament, dignificant al màxim la Nostra Festa.
TRETA DE MONTEPÍO
Tindra lloc el divendres 30 de març en el lloc habitual de montepío, que és la Societat Coral El Micalet a l’Avinguda Guillem de Castro, 73.  El vermut-sopar començarà com de costum a les 20 hores, en cacaus i tramussos i quedarem a l’espera dels retrasats.
Com sempre, ja sabeu que per ser acte oficial, l’import es carregarà sense més a tots els components de la Penya residents a València i àrea metropolitana, en tant en quant no s’avise abans del 23 de març de la no assistència; i per als residents fora de les demarcacions esmentades, és al contrari, és a dir, només se’ls carregarà el sopar en cas d’avis d’assistència per part del soci interessat.
Procureu avisar tant en un cas com en l’atre, lo més tard en la data referida, per a tindre temps d’organizar el sopar.
També es molt important que en cas que per circumstàncies  personals, vullguereu deixar per el próxim exercici, o be no traure de moment l’import (total ó parcial) del montepío, vos preguem que aviseu en temps suficient per tal d’estalviar treball innecesari en la confecció dels tràmits de la treta. En molta probabilitat este any es farà la treta en metàlic, si algú vol taló que ho diga, en tal de poder preparar.lo
NOSTRA FESTA
Este any les nostres Festes es cel.lebren en els dies habituals 22, 23 i 24 d’abril, esperem que en poc temps el seny s’impose en la modificació de les dates de les nostres Festes.
Com de costum finaltzarem en un fragment de versos de les nostres Ambaixades:
(El Embajador cristiano, a la vista del castillo, exclama):
Mon cor pels sofriments tan combatut,
torturat de tristesa i desengany;
l'angoixa i el dolor del bé perdut
mostrar em fan als ulls el més trist plany.
La desgràcia ferix el meu afany
i em causa horror el vore'm caïgut,
i és tan forta la veu del meu lament,
que de dol s'encapota tot el vent.
A la vora del Serpis, riu tranquil
que Alcoi, ma patria, generosament banya,
La desgràcia ferix el meu afany
i em causa horror el vore'm caïgut,
i és tan forta la veu del meu lament,
que de dol s'encapota tot el vent.
A la vora del Serpis, riu tranquil
que Alcoi, ma patria, generosament banya,
i amb la seua corrent bella i gentil
que matissa de verd vall i muntanya,
pensatiu l'alcoià plora febril
del funest desconsol sa pena estranya,
i mil llàgrimes tristes ha vessat
en vore's del seu poble desterrat.
ASSAMBLEA GENERAL ORDINARIA Y CREUÀ
Este any  es realitzarà el dissabte 5 de maig en el  “Màs de la Cardadora” que Mª Elena i Paco Llopis oferiren gentilment, desde estes ratlles els agraïm el detall.
Ja rebreu en temps suficient i en propera circular, tot lo relatiu a horaris, lloc exacte i el ordre del día de l’Assemblea.
Esperant vore-vos a tots proximament, rebeu la nostra sal.lutació, despedint-se en el crit habitual:
¡¡¡Per Alcoi i per Sant Jordi, PENYA L’ENREIXAT!!!

LA JUNTA             

NOTA MOLT IMPORTANT:
Com a costum ja inveterada, Ferran i Ramir, ens oferixen gentilment un “piscolabis”  mentres passa la Diana en els baixos del seu domicili alcoià del carrer San Nicolau, nº 87, per tant el día 22 d´abril els pegarem la gorrà; també Vicent i Miquel Gimenez oferiran mentres arranca la diana un piscolabis en el seu domicili alcoià de Sant Llorenç nº 19 – 2º. Gracies a tots.


No hay comentarios: