sábado, 31 de marzo de 2012

AVIS URGENT


Ens informen de l'Oficina de Comunicació de la Presidència, que hem sigut convidats, personalment pel M. H. Alberto Fabra Part, a visitar el Palau de la Generalitat Valenciana, carrer Cavallers, 2 el proper dimecres dia 18 d’abril a les 10’00 hores.
Està previst, si la seua agenda ho permet, que el president ens dedique uns minuts, aspecte en el que ha posat molt interès, però queda pendent d’obligacions d’última hora.
El punt de trobada serà a les 9’30 hores a la Cafeteria 'La Virgen' al costat de la plaça de la Mare de Déu, concretament al carrer Forn d'Els Apòstols, 3.
Desitgem que d'aquesta convocatòria participen la resta dels membres de la penya, així com els nostres amics acompanyants habituals als actes culturals. També comptem, per a aquesta ocasió única que se’ns brinda, amb la companyia de les dones.
Donada la característica d'aquesta visita vos preguem que, a la major brevetat, ens confirmeu la vostra presència i si aneu acompanyats: hem de comunicar el nombre exacte d'assistents.
El nostre reconeixement a les persones que, en silenci, han fet possible que aquesta visita arribe a bon port i a vosaltres, les gràcies per l'atenció prestada a aquestes lletres.

SECCIÓ DE JUBILATS DE LA PENYA
PS. Després, els que vullguen, hi haurà un vermut a El Micalet. Confirmeu.

No hay comentarios: