jueves, 18 de febrero de 2010

SI VOS SEMBLA BÉ ...

.

... el dimecres 3 de març, a les 10 hores, ens veiem al BAR ILMA (carrer, 1 de maig, 20) de Tavernes Blanques per donar compte del nostre mensual Esmorzar: tenim la taula reservada.
Posteriorment, a les 11,30 h farem una visita guiada a la factoria de “PORCELANAS LLADRÓ”, sent la durada d'una hora i mitja, aproximadament.

.


ACLARIMENT:
El BAR ILMA (senyal "A" al mapa) està al costat esquerre de l'entrada principal de Porcellanes Lladró.
COM ARRIBAR?...
AUTOBÚS EMT: Línia 16 direcció Tavernes Blanques; cada 12-15 minuts té eixida l'autobús des de la Plaça de l'Ajuntament (parada davant Ateneu Mercantil) i cal baixar a Tavernes Blanques a la segona parada (carrer, 1 de maig), el Bar Ilma està enfront de la parada.
METRO: Línia 3 direcció Palmeret, haveu de baixar a l'estació de Palmeret i des de la mateixa a la factoria i el bar es triga de deu a quinze minuts passejant.
COTXE: Els que opteu per aquest mitjà, aneu directament a la fàbrica (davant de la mateixa hi ha aparcament) carrer, Crta d'Alboraia s/n; el bar està molt a prop.
VIALCO: Avui no té servei amb nosaltres .
.

P.D. L'organització d'aquest Esmorzar-Cultural ha recaigut en el nostre amic El Jabato, pel que qualsevol possible reclamació heu d'adreçar-la al "Padre Abad".

.

No hay comentarios: