martes, 16 de febrero de 2010

AVÍS, A MÉS URGENT.


La Secció Taurina de la Penya està organitzant l'assistència al festeig del dimecres 17 de març de la Fira de Falles-2010.


Sis bous de la ramaderia de Alcurrucén.


Matadors:


Manuel Jesús "El Cid"

Daniel Luque

Rubén Pinar


Començament de l'espectacle a les 5 de la tarda.


Es prega als membres de la mateixa que CONFIRMEN pels mitjans habituals, tant la seua ASSISTÈNCIA com la seua ABSÈNCIA a la correguda, per tal que José Luis S. Machancoses pugui reservar el nombre exacte de localitats amb antelació de l'obertura de les taquilles al públic.

Desitgem que Miquel Giménez aquell dia no tingui obligacions pròpies de Capità i ens pugui organitzar i acompanyar en el Dinar prop de la plaça.


P.D. El retrato és de l'antiga plaça de bous d'Alcoi i m'ho va facilitar un bon amic que a més és un gran anti-taurí.


.

4 comentarios:

jabato dijo...

Cuqui, perquè en el teu registre particular no siguen tot confirmacions d'assistència, prec faces constar la meua absència per motius personals. Gràcies i bona correguda.

Cuqui dijo...

Jabato, tranquil. Estàs anotat com a número UN però en la llista dels Anti-Taurins, en canvi els teus dos companys ja miren amb bons ulls els "torus" i si féssim un viatge als sanfermines fins i tot ens acompanyarien ... per si de cas queia una bacora. Entre les toreres i les anti-taurines que us faig arribar comença el tema a ser-los simpàtic i fins agradar; tu estàs més ferm i dur: com un Jabato

Jose Vicente dijo...

Jo m'apunte a un bombardeo o a una correguda. Conteu amb mi.

Cuqui dijo...

Ja som deu més els despistats de sempre que avisaran a última hora. José Vte. estàs apuntat.