lunes, 1 de febrero de 2010

DIA DE LA PENYA


He intentat situar les fotografies per ordre cronol.lógic, i ahí tenim en primer lloc el pas del montepio (tant important en eixe día per als ingresos corresponents), al costat una panoràmica de cotos, dominó, gent en la barra, atres sentats, en fí una gran día de la Penya acollits per una gran Filà.


A l'exida de l'esglesia del nostre Patrò després de pregar per els nostres difunts, i al costat tenim al membre de la Penya i CAPITÀ MORO 2010 llointse en un "No ho fare mes" que com a marxa s'engrandix mes si cap quan Miquel fa el cabo..


En estes dos darreres fotos, està clar que deixem testimoni gràfic de les paraules de Xiulit rodejat dels carrecs, representant de la Filà, secretari i atres membres de la Penya en el discurset de rigor d'agraïment. Finalment a Tito -CAPÌTÀ CRISTIÀ- (puc asegurar que està baix la paperà) que va arrodonir una actuació fantàstica en el seu Ragon Falez.
Es destacar que sobre coincidir en una data molt complicada per els compromisos dels mandataris del Poble, de la Festa i carrecs festers, vam tindre entre mosatros a:

  1. Alcalde
  2. President
  3. Concejal
  4. Pare del Sant Jordiet
  5. Capità Moro
  6. Capità Cristià
  7. Alferes Moro
  8. Alferes Cristià
  9. Mossen Torregrossa
  10. Sergent Moro
  11. Ambaixador Moro

I ara fins el proper any en que tancarem un cicle de 14 anys d'invitació a carrecs festers, que vam començar l'any 1998 en els capitans de Bequeteros i Cids en la Filà Gusmans i Deu mitjant el tancarem el proper any 2011 en els dels Realistes i Asturianos en la Filà ........ ¿Mudejares?.
Es clar que ""No som una Filà: som només la Penya L'Enreixat"".

'

2 comentarios:

jabato dijo...

Se, que el que vaig hi ha dir pot molestar ha algú i pel seu lloc no estar d'acord, però pense i a l'agulla dels comentaris que ens fa el nostre president, crec que deuríem mantindre la junta actual (en principi) fins que tancàrem l'enllustre dels assajos de la Peña l'any 2011 en la fila Mudèjars. Amb eixe enllustre cobert (si no hi ha més remei) donaríem temps hi ha que la possible nova junta tinguera temps d'assumir el relleu i proposar noves receptes per a eixe dia tan assenyalat i al mateix temps tan volgut i discutit.
Personalment, he donat en diverses ocasions la meua opinió sobre este assumpte i sempre he apuntat per la continuïtat d'una junta que fins a la data ha sabut col·locar a la Peña en posicions de "Champion". En la vida política, quan un equip de persones realitza correctament el seu treball, no se li ocorre a ningú retirar-los del càrrec per a ser substituïts... (excepte problemes personals).
Cuqui, ja sé que tú no estás d'acord, però esta és la meua opinió...

Cuqui dijo...

Per la teua cita.
Jabato, una cosa és la broma i una altra és que fem les coses el millor possible.
Primer: cal comptar amb que l'actual Junta, a nivell personal, vulgui continuar.
Segon: en cas negatiu, hem de procurar que "Alguna cosa ha de canviar perquè tot segueixi igual" com diu el Príncep de Salina a "El Gatopardo" de Lampedusa.
Tercer: Per experiència, antiguitat, laboriositat i fins obligació moral tu tens, encara, molt a aportar a aquesta futura transició, que no hem de demorar perquè tot segueixi amb el mateix esplendor actual; que no ens agafi el bou que ve molt accelerat.
I punt final per part meua.
Ja saps, me'n vaig de viatge. Un abraç.