domingo, 21 de febrero de 2010

ENSAIO DEL CAPITÀ MORO EN EL POLITÉCNIC



L'ensaio va ser presidit per l'estandard del Capità, una visió general del local dona idea del recolzament del nomenta ensaio.




Devem deixar constancia de la visita d'un bon grapat de festers benimerins, es congratulem i per descomptat els vam donar la benvinguda. En la foto del costat, volem resaltar de com la veu de l'experiencia seguix de prop al proper Capità moro.




La Penya com sempre va donar el do de pit quan es tracta de estar al costat de qualsevol membre o acte que implique la seua participació, 23 asistents sense contar al Capità, emirs, abanderat i escuder; ¡¡molt be per la penya l'Enreixat!!!. I com no podia ser menys, un grup d'amics i Marrakesch van donar suport al acte i al Capità, que per cert, crec que devem deixar constancia que Vicent Cano es la primera volta (segons en van dir) que fa el cabo moro, ahí queda per a l`historia, i que dir de Ricardo i Camilo, son sensacionals i incombustibles.
Tambe tenim que resaltar la presencia d'un moro que es va deixar la paradeta de venda d'articles diversos i va entrar en l'ensaio, es facilment identificable.


Dos detalls de l'ensaio, en una foto Jordi Sou darrere l'escuadra, i en l'atra foto Evaristo ens va sorprende a tots fent un cabo de categoría, es dir que la frase eixa de "jo soles en l'escuadra i tots fent de cabo" la tindrem que oblidar, i pasar a la de "tots fent de cabo".
En sap molt de mal no tindre cap de foto de Miquel fent de cabo, espere que Llorenç el tinga captat.
.

2 comentarios:

Cuqui dijo...

Xe Miquel, molt bé tot, una nit més que agradable. Un gran ensaio amb grata companyia, bon vermut i excel.lents músics de Manuel. Gràcies.

Cuqui dijo...

Xiulit estàs fet un gran expert de les tècniques del blog, enhorabona. El personal no sabrà perquè dic això: només José Vicente, tu i jo. Una abraçada.