viernes, 19 de febrero de 2010

LA SECCIÓ TAURINA AMB LA FESTA DELS BOUS.


AVÍS IMPORTANT.

Per qüestions d'operativitat, el proper dilluns dia 22 tancarem la sol.licitud de reserva de localitats per a la correguda de bous del 17 de març de la Fira de Falles.

Tancat aquest tema passarem a organitzar el dinar del dia de la correguda.

Salutacions. LA SECCIÓ TAURINA DE LA PENYA.

2 comentarios:

xiulit dijo...

Jo no anire a la correguda, però si que m'agradaria anar al dinar, sempre que siga distentit i sense presa, per tant si no tinc atre compromis faller (per els nets) i en permis de la autoritat, conte en Xiulit per al dinar del 17 de març, ja ho parlarem en el seu moment.

Cuqui dijo...

De moment i perquè no et tornis enrere considerat ANOTAT a la llista d'assistents, tens garantit que el dinar sol ser reposat i tranquil, a més serà una satisfacció per la Secció Taurina que l'acompanyi el President de la Penya i que això sigui motiu de sentir-se més vinculada i totalment integrada a la Penya i deixi de ser com un Ens Autònom.
La creu que tenim és que els tres amics anti-taurins no ens acompanyin també: seria un dia de total germanor i fins se'ns oblidaria anar als bous aquesta tarda. Igual és possible la sorpresa ... la porta està oberta a tots: no tenim forrellat.