lunes, 1 de febrero de 2010

MALGRAT L'ABSÈNCIA DE...






















































.
... Deri i gràcies al seu bon fer, el Esmorzar-Cultural a les Corts Valencianes s'ha desenvolupat amb total normalitat: senyal inequívoc que estaven cuidats tots els detalls, des de la reserva de taules a El Kiosko, amb el oportú canvi del cambrer habitual per guapa cambrera, fins a la recepció a les Corts.
El nostre equip d'Assessors culturals, mes rere mes, ens està fent una demostració de competència que comença a ser enveja d’alguns professionals. No obstant això, i per a una futura trobada al bar de la Plaça del Dr Collado, el nostre equip -i ara és crítica positiva- aurà de fer les oportunes gestions perquè la "rubia" policia desenvolupi el seu treball en el torn de matí; sincerament , molts dels que ens fixem en aquests agradables menesters, hem notat la seua absència durant l'esmorzar.
I que més dir, un altre bon dia de convivència.


















I per si algú tenia dubtes sobre el futur de la propera Junta de Maig de la Penya, s'inclouen aquestes dues fotografies per tal d'anar aplanant el terreny i aclarint les coses per evitar desenganys d'última hora.
.

P.D. En el proper mes de març, i seguint el programa aprovat "per unanimitat" durant la Junta de la Secció de Jubilats del gener passat, la visita cultural es realitzarà a Porcellanes Lladró, en aquesta ocasió l'organització va a càrrec de El Jabato, i com de costum s'avisarà amb tots el detalls.
.

No hay comentarios: