viernes, 12 de noviembre de 2010

"XII JORNADES CULTURALS" ASPECTES MUSICALS I ARTISTICS DE LA NOSTRA FESTA


No era la meua intenció el publicar res fins que no acabaren les XII Jornades Culturals de la ja benvolguda "Falla de Joan d'Aguiló-Avgda. Gaspar Aguilar", però la profusió de noticies tant en premsa com a webs, ens fa eixir al davant i posar la nostra aportació.
El dia 11, día dedicat als aspectes Musicals i Artistics de la Nostra Festa, vam tindre la primera sorpresa de la nit, ja que eln lloc de dels dos ponents previstos, es vam trobar en cuatre, per tant guanyarem en quantitat, i al poder per tant desenrrollar mes aspectes, també vam guanyar en diversitat.
Els ponents per ordre d'intevenció van ser el següents:
Àngel Lluis Ferrando Morales
Juan Tomás Sivestre Tabasco
Francisco Amaya Martínez
Indalecio Carbonell Pastor
Vam ser atesos com ja va sent costum, per Luis Tena (Delegat de Cultura de la Falla), Francisco Palomero (President) i ¡com no!, per la seua Fallera Major Amparo Ureña, sense deixar de costat a tots els components de la Falla que no saben que ferse en tots nosatros.
Vam tancar la nit en les paraules de Luis Tena, Paco Palomares i el nostre President Javier Morales,i la ja Nostra Fallera Major ens va convidar a acostarse a les taules per a pendre el abundant i magnific vi d'honor.
I ara fins demà.








No hay comentarios: