lunes, 22 de noviembre de 2010

QUIN DESENGANY...

...s'haurà dut el nostre amic.
Últim curreu informatiu.

" Assumpte: Montepío proper divendres día 26.
Benvullguts amics:
Degut a que el proper divendres día 26 tenen lloc la entrega dels Premis Micalet, la picaeta del montepío día 26 la farem, a partir de les huit de la nit, en el bar “LA TASCA” que es troba en el carrer de l’Hospital nº 8, i que es el lloc on varem esmorzar l'últim dimecres cultural (el del MUVIM).
LA JUNTA "




___


Quan tenia ultimats els ensaios de la seua nova coreografia del ballet, "La nit de Aladino", amb la qual volia delectar-nos el proper divendres; va el nostre pragmàtic, però autoritari, president i canvia d'escenari: tots a La Tasca i deixem-se’n de mariconaes!











Desitgem que la inevitable pèrdua en art d'aquesta nit siga compensada amb genuïnes taretes a bons preus, però sentim que les il.lusions del nostre bondadós i pacífic amic s'hagen vist truncades per no adonar-se, a temps, que ara bufen renovadors i forts vents.
Tot un temporal que arrasa i... ara ve de llevant.


.

____
.
He de fer dos aclariments:
El primer, és que tenia fet el muntatge de la foto del ballet comptant en què ens reuníem a El Aladino però, quina casualitat, en l'ensaio dels ‘palominos’ és el mateix Jabato qui em comunica que s'han canviat els plans ... i he de recórrer a la meua fantasia; més fàcil va ser el de Xiulit: com de costum, no va suggerir sinó que va manar... ai, i per les seues últimes relacions amb els senyors Aguiló i Aguilar.
I el segon, més important, és que El Jabato s'ha pres la molèstia de gestionar personalment amb La Tasca tots els detalls perquè la picaeta siga de fil de vint; m'aventure a dir-vos que eixirem contents: el seu anterior esdeveniment va resultar molt bé i barat.

No hay comentarios: