viernes, 8 de octubre de 2010

UN NOU EXIT DE LA SECCIÓ DE JUBILATS-LA SARGA I EL PUIG




































.
__________
Tindrem que convindre que la visita organitzada per la Secció de Jubilats de la Penya l'Enreixat del passat dìa 6 a les pintures Rupestres de la Sarga i al Poblat Ibéric del Puig, ha estat excepcional, tant en la seua preparació com en la execució.
Des de este blog, cal fer una menció especial a Josep María Segura, per el seu interes, des.de el recibiment en la Venta Nova Saltera, i passant despres per les explicacions en tota mena de detalls, acompanyades sempre per una documentació excel.lent i per descomptat en una serie d'atencions personals en tots i cadascu de nosatres.
En el testimoni gràfic deixem constancia de una de les millors visites organitzades per esta Secció de la Penya, que mes darrere mes un grup d'ells ens sorpren a tots de la capacitat d'organització i ganes de treballar, no es cas ni moment de referir a eixes persones, que per atra part està en la ment de tots.
I ara fins el proper 3 de novembre a .................. ¿?

_________

2 comentarios:

Alfons Mestre dijo...

i quina enveja no haver pogut assistir, enhorabona a tots els agraciats

Cuqui dijo...

Alfons: es va notar la teua absència: no teniem cap de becari; per primera vegada ens va acompanyar el teu germà Fidel: esperem vore-lo amb més freqüència.
El Jabato, com de costum, es va asseure al costat de conductor i vam haver de suggerir-li que, des de la Venta Saltera, cedira el seu seient a José Maria Segura no fos que ens portara a Bartxell en comptes de La Sarga. Després de la visita, de tornada, ho va fer bé: va tenir la sort de trobar aparcament al Terrer de manera que el camí fins a la Llana va ser curt i això va ser d'agrair.