sábado, 2 de octubre de 2010

LECTURA DEL TENORIO.


El proper divendres 29 d'octubre, el quadre d'actors de la penya donarà lectura a la centenària obra teatral ‘Don Juan Tenorio de José Zorrilla’.






















__
Els personatges principals d'aquesta obra seran assumits pels actors habituals d'anys anteriors, així com el de narrador; els papers de ‘reparto’ s'atorgaran desprès de un rigorós sorteig realitzat pel Vocal de Jocs d'Atzar i la responsabilitat del 'apuntador' recaurà sobre el Vocal de Cultura.
__






















__
El nostre 'motorista', com de costum, estarà al corrent de tots aquests detalls que contribueixen al bon desenvolupament de la representació, encara que la tramoia la manejarà Parreta que és el que veritablement sap d'això.
__


Ai! segur que aquella nit apareix algù 'de tapado’ que no vol entrar en el repartiment: ens dirà que ja té prou amb 'els seus sorteigs a peu de corrals' durant les Fires de Falles i Juliol, en presència del comissari i el manescal. Donada la qualitat assolida durant els darrers anys, s'espera una afluència important d'assistents ; no ho deixeu per a última hora, aneu reservant les entrades.

__________________________



P.S. Des d'aquest blog, ara seriosament, volem expressar el nostre agraïment a Paco Cortés, Llorenç, Xiulit, Carles, Parreta, Eduard, Jabato ... que gràcies a la seues implicacions, cada any podem gaudir d'aquest simpàtic acte.
En Jordi-Sou hem volgut fondre i representar a tots els que assisteixen 'de tapado'; per a ells el nostre més gran i sincer homenatge: sense els papers secundaris, sense els que 'fan de boato', sense els aplaudiments... seria una obra de teatre incompleta.

___________




















__

I ara, és de justícia buscar la gènesi d'aquest entranyable acte tan arrelat entre nosaltres: els 'pares' del mateix van ser Ferran i Ramir qui, durant el seu període al capdavant de la junta, el van iniciar i consolidar. Posteriorment, any rere any, i amb absoluta discreció segueixen preocupant-se, entre bastidors, de que tot continuï pel camí que van marcar; puntuals a la data són els proveïdors de tots els llibrets de l'obra, tasca que realitzen amb gran dedicació i afecte. Aixina de senzill va ser com un 'gusmà' i un 'palomino' ens van ficar en un agradable embolic del qual, ara, tots seguim gaudint. Que quedi, així i ací, constància per a les següents generacions. Vaja per aquests dos amics el reconeixement de tota la família que composa aquesta penya.


___________________



Un altre si.
Tenim un torero i el ‘ventero’ creem que és fàcil de trobar, ja només ens falta el globus aerostàtic; serem capaços de representar també el Betlem de Tirisiti? Amb una empenta, fet.
-

No hay comentarios: