miércoles, 7 de octubre de 2009

VISITA AL "POLITECNIC"




























La visita del mes d'octubre ha tingut un tint especial, ni millor ni pitjor que les atres, però el fet d'haver descobert minimament lo que es fa dins de eixes parets del mon cientific, estic convençut que ha deixat en tots un regust de satisfacció.
Zabatilles, jespa, genolls, vehicles, parcs infantils etc. açi s'arregla tot (Paco Llopis quasi s'opera del atre genoll, i Lluis volia portar a la dona), i no digam de la 2ª part, en ella hem pogut valorar l'esforç i interes de eixos joves en aportar la seva ciencia a la millora de la qualitat de vida a la societat en alguns projectes com els de "Movilitat, nutrició i diabetes".
Sols ens queda agraïr de tot cor a Miguel Jorge les atencions i la organizació en general i per descomptat que trasllade a tots els que han fet posible la visita de hui per la seuva amabilitat i ganes de ferse entendre.
Han segut 17 components de la Penya, qualsevol dia obrim montepio, que pa eixes coses, ses pintem molt be, i ara a calfarse el cap per al proper 4 de novembre.

3 comentarios:

Cuqui dijo...

Miguel J. moltes gràcies, tot perfecte. En la Secció de Jubilats estem estudiant el responsabilitzar-te de la I VOLTA A LA MARINA (al revés, de València a Alcoi). Parlarem. Una abraçada.

xiulit dijo...

Lo de la VOLTA A LA MARINA, en sembla interes perque l'autobus passe per Gandia, lo que en pareix molt rebè, perque crec que els de la Safor es mereixen un gest d'acollida.

Cuqui dijo...

Tu, expert com Marsans, comença a pensar en les PARAES i el DINAR, Miguel J. en el AUTOBUS, que jo ja organitzaré l'ESMORZAR a Gandia. Només falta posar data.

Quan posem la llista per a apuntar-se, fins els que diuen que no entren en el Blog, s'apuntaran. Si no, al temps.