domingo, 18 de octubre de 2009

A DIFERÈNCIA...


...de l'any passat, no puc col·locar fotografies dels enreixats en Fontilles: ha començat a caure un mull - mull i ha acabat plovent a borbollons.


Bona nit, cresol: picaeta plantat, camals arremullats i a casa.


A pesar dels inconvenients he compartit salutacions amb els amics de la Penya: Pepito Llorens, Vicent Sanchis, Javier Pérez -excel·lent miquero i bonitoler-, José Vicente Juan, Miquel -el Capità- i Vicent Giménez així com amb Adolfo Bernabeu -agregat als nostres mensuals esmorzars-, etc. i per descomptat amb la Llana, Gats i Tomasines, que per a aquest acte hem creat una espècie de “C. B.” compartint música, conserge, autobus...


Ah, Jabato és veritat que no m'he col·locat la gel·laba però vists, any darrere any, als ramalers de les famoses i úniques Entraes d'Alcoi, si d'Alcoi!!!, amb sabatilles esportives és possible que no haja desentonat molt per Canal 9. Serà que alguna marca d'esportives ens subvencionen les cavalleries en les entraes?. Ho preguntarem a qui corresponga.


.

2 comentarios:

jabato dijo...

Cuqui, els ramalers podrán eixir en sabatilles... pèro el "mamporrero" de la Filá LLana (en fontilles) ha d'eixir en perfecte orde de revista... el altres són favades.

Cuqui dijo...

Per descomptat, tolerant que els ramalers del nostre poble duguen esportives, no vas pel bon camí per a ser l'Assessor Artístic de les Entraes a pesar del molt que estàs aprenent en la Universitat i que em consta.