jueves, 15 de octubre de 2009

EL TENORIO 2009.


De la "CIRCULAR 3/09-10 – OCTUBRE 2009."



"1. EL TENORI:

Com ja es costum dins de las activitats de la Penya, el divendres 30 d’octubre i en el mateix lloc de montepío (EL MICALET), cel.lebrarem l’inmortal (i per a nosatres inacabada) obra de teatre “El Tenorio”, esperem que com sempre, l’assistencia siga molt nombrosa. Com de costum, les rotacions es faran en els papers secundaris, donat a que en la Penya tenim un Butarelli i un En Joan molt arrelats."


Amb la nova Junta espere que s'acaben aquests privilegis: tots a seguir les Normes de Rotació i Repartiment que regeixen per a les Ambaixades i que són d'obligat compliment.
.

4 comentarios:

xiulit dijo...

Amic Cuqui:
Si el que esperes es una diatriba no en faras saltar per una raó molt clara, i es que estic totalment d'acord en el fons de la quetió, es mes, fare costat en tu mateix si veritablement existeix gent que vullga asumir eixos papers , perque fins ara el pasotisme en el Tenori es la posició mes generalitzada.

Cuqui dijo...

Estimat Xiulit: Si, tens més raó que un sant, però la nova Junta naixerà amb una hipoteca: menut morrió els queda per a tota la vida.

No se si hauran candidats alternatius als actuals de la Junta; però aquests, si existeixen, sempre t'agrairan que has jugat net: vas mostrant totes les cartes de la baralla abans del joc i això és molt noble.

Que la transició siga suau.

jabato dijo...

Es pot proposar,el mateix que es fa per a l'elecció per als nostres embaixadors Moro i Cristià.
1ª presentacio de cantidats
2º actuació dels candidats y votació... i al finalitzar la mateixa "assaig/fermut" i així ja tenim dos dies més del l'any cobert.

Cuqui dijo...

Jabato, altra innovació?, no.

Per favor deixem-ho com ho ha planificat la nostra actual Junta: és el millor; si ens rebel·lem contra ells podem acabar com una OKTOBERFEST sense saber que marca de cervesa ens serviran els divendres.

Assumim l'obligat compàs d'espera fins a maig: s'esperen molts canvis i fins diuen que algun serà inesperat.

Res, el cruixir de dents comença ja.