sábado, 3 de octubre de 2009

NO FACES ENDRECES...




...si no vols que algun dia et facen el cul blau de verga.



Açò és un meditat avís per al "soumalier" aficionat que tenim en la Penya i que d'amagatons i xino-xano es dedica a fer embolics amb el Cafè Licor; menudes carasses feien alguns després d'assaborir el colpet: creien prendre el seu habitual Pastoret i resultava un Cerol o viceversa.




Tinc el ullet vivet perquè no faces més bolantins: el personal ho pot notar, desconfiar, i llançar-se a demanar Truquet, Pepsi, Valdepeñas i Coronita i organitzes un altre petrolio en el nostre problemàtic celler. Resultat: ens tiren de El Micalet.

8 comentarios:

jabato dijo...

Cuqui, no pasa res,Salomó gràcies als "colpets" que es va fer va poder mantindre la ment clara i van poder guanyar la partida de cotos al nostre President.
Si haguera begut "cerol" haguera segut impossible guanyar.
De totes maneres el control antidopatge va donar negatiu

Cuqui dijo...

Em vaig a dormir tranquil, quina alenà he pegat després del que em contes.

Cuqui dijo...

Avui he estat a Alcoi i m'han comentat que ahir en la filà dels Gats s'ha parlat del succeit del "soumalier" tapat de la Penya: quasi fan una cata cega de Cerol i Pastor, no se ho creien.

pel dijo...

!! Qué delicats mau eixit tots ¡¡

xiulit dijo...

Deixeu de clavarse en el "soumalier", perque el dia menys pensat deixa de comprar café i tenim que tirar mà del botijo.

Cuqui dijo...

Xiulit estàs equivocat i vull aclarir-te la teua confusió: el "soumalier" de tapat no és el nostre Secretari Eduardo que pacientment, setmana després de setmana, es preocupa de que no ens falte la rica beguda espirituosa i a més atén amablement totes les nostres preferències i manies,aspecte que crec no valorem el que mereix . De moment no pense descobrir al TAPAT.

jabato dijo...

Cuqui, molt bé, en el co-le ens enseyaven que es podía dir el pecat però no el pecador. La idea de Chiulit m'agrada, podríem proposar al secretari el beure el café en botija i d'eixa forma el tendriem més fresc, a més com té dos forats cada un podría beure per el que més t'agrade.
Cuqui, crec que hem de deixar l'assumpte de les begudes perquè podem marejar massa la perdiu

Cuqui dijo...

Per la meua part done per acabats els temes del Tapat i les begudes, però no vull anar-me sense advertir-te que sense adonar-nos compte estarem bevent Coronitas; ja saps que les grans marques estan notant baixes en les seues vendes i la solució és temptar amb el famós "rapell": voràs com alguns passen les vacances en Cancún.

Quins seran els afortunats a aquesta loteria amb premi segur?. Ho sabrem, al temps. Jabato, fixa't si alguns apareixen negres com el carbó de cisco i diuen que han estat uns dies en Canàries amb el IMSERSO o que els ha tocat el premi del sorteig de Viatges El Corte Inglés.