domingo, 5 de agosto de 2012

REPRODUÏM LA NECROLOGIA…


…publicada per mossèn Ismael Ortiz Company a Facebook:
HA MORT MANOLO BERNABEU, EL XISPA.
Ahir en passar per la Plaça d'Espanya, vaig observar a uns policies i als sanitaris al costat d'un cos sobre el banc de la Font de la Bandeja tapat amb un llençol. Era Manolo, el "Xispa", que s'havia quedat mort a ple sol, a l'espera que algú es percatara i donés l'avís. Després de més d'una hora, el cos va ser introduït en un furgó per ser traslladat a Alacant on se li realitzaria l'autòpsia. Els tramits propis de una mort al carrer.
Per les circumstàncies adverses de la vida, per la seva psicologia trencada, la seva vida transcorria pels carrers del centre d'Alcoi. No va voler, o no va poder, acollir les ajudes que en diferents moments se li van oferir. Se li veia tots els dies per la Plaça d'Espanya, ja que es limitava a transitar pacíficament d'un costat a un altre, amb un port totalment descurat, però amb l'estima i salutació dels uns i els altres. La seua vida i la seua mort ens pot fer pensar a molts.
Para els qui vulguin i puguin fer-se presents, la missa d'enterrament serà en el Tanatori del Carrer Sant Vicent el dimarts 7 de juliol a les 11'00 hores.
Descanse en la pau de Déu.
Foto: Toni Miranda.


Des de la nostra penya, i sobretot els que freqüentem el Bon Humor, ens unim a les paraules de pau a les que ens convida don Ismael.

No hay comentarios: