miércoles, 1 de agosto de 2012

HA SIGUT UN ENCERT...

 ...que Miquel Giménez tinguera aparaulat el menú de l'esmorzar de hui; la preparació de vint entrepans variats, per a altres tants jubilats, haguera sigut interminable: que sense sal, que amb el pa un poc torraet, que la botifarra més bé socarraeta...Malgrat d'això, les cambreres, ja se les ha vist i desitjat per preparar les vint 'especialitats' de cafè, cosa que ha propiciat que, a continuació i sense consulta, ens hagen servit una 'uniforme' copeta de moscatell fred, sense dret a modificació. Un altre encert, aquesta volta d'elles.


Per quarta ocasió el Bar El Llaurador ha acollit a aquesta secció de la penya en la seua ja tradicional primera eixida estiuenca a Cullera que culminarà, el seu període vacacional, amb la visita a Tavernes de la Valldigna el proper dia 22, donant pas als mensuals esmorzars - culturals.

















Mireu per on, el Senyor de Barxell, sense moure un dit, es trobarà amb una col·lecta de 70 €, gràcies a que el preu estava   concretat i, per allò de l'arredoniment, tots cuidem que el somriure del Jabato ens acompanye.  Algun dia ens arribarà la seua recompensa. Segur.

No hay comentarios: