jueves, 9 de agosto de 2012

AQUEST ANY FAREM...




... la  sessió d’obertura del curs a prop de la Mediterrània.

El proper dimecres 5 de setembre ens trobarem, a l'hora de costum, per la zona de la Malva-rosa i al carrer Calvite, 177 (cantó amb el de Mendizábal) estarà esperant-nos el senyor Juan  -del Bar El Chato-  per començar a preparar els entrepans de la seua variada carta.

A les 12 hores visitarem la Casa Museu de Blasco Ibáñez. Primerament, ens projectaran un vídeo i a continuació, recorrerem les seues dependències; la duració estimada de la visita és d'uns quaranta minuts.
Acabat el tuàutem, si Evaristo ens diu d'anar a un baret que coneix per allí a menjar uns sepionets... ni cas; com a màxim, un cafenet seguit d’una saludable caminata pel Passeig Marítim.
Per arribar fins allí: en cotxe, no tindrem cap de problema d'aparcament; en autobús hi ha diverses línies, però tinguem en compte que des del centre es tarda uns 40 minuts; als que els vinga de gust, el tramvia té la parada al principi del carrer i, a continuació, un passeig matiner vora la mar és una bona opció; per contra, si ens decidim pel taxi, ull al parxe! no siga cosa que algun espavilat de l’ofici ens done 'una volta a la Marina' i encara haurem de parar-se a la Vila a comprar uns trocets de moixama per l'esmorzar ...al preu que està, malament.
Com siga, al Bar El Chato ens vorem a les 10 del matí.
La Secció de Jubilats ens recomana que confirmen l'assistència a la major brevetat i demana disculpes pel solapament de convocatòries, motivat per l'interès de que ens arriben a tots amb temps suficient. Moltes gràcies.

Foto: Cuqui

No hay comentarios: