domingo, 22 de enero de 2012

VAM ACABAR EL DIA DE LA PENYA...


 ... com de costum, amb un Ensaio acompanyats de xaranga reforçada de timbals i xirimites en la Filà Benimerins.



En matí assolellat el gros de la penya es va desplaçar directament des de València al Preventori de Mariola - 'La Asunción', amb aquesta visita es van donar començament als actes oficials programats a Alcoi.

Posteriorment, en l'acollidor local de la filà amfitriona d'aquest any, es va celebrar el vermut i dinar. La Junta sempre atenta i veient el gran nombre d'assistents, va aprofitar el moment i, entre tareta i tareta, 'va passar Montepio'; finalitzat el gustós putxero ‘se montaron’ les habituals partides de cotos i dominó i, a continuació, uns es van decantar per la saludable 'volta als ponts', altres visitaren familiars, ... i uns quants es van reunir a 'El Raconet del Fum' on el desinteressat amic Jaume Sirvent ens va demostrar, una vegada més, la seua amabilitat.

Tal com ens anticipava la Junta en la seua circular, va arribar la guinda d'aquest dia: l'Ensaio. Amb l'assistència de l'Alcalde, President de l'Associació, Autoritats municipals, Primer Tró Filà Benimerins, Càrrecs i personatges festers, etc ... es va desenvolupar aquest acte tan festiu, singular i alcoià.
  
Després del lliurament a la Filà d'un detall que recorde el pas de la Penya per la mateixa, Javier Morales -President de l'Associació de Sant Jordi- va dirigir unes afectuoses paraules als enreixats que van causar gran impacte entre ells i que, creiem, mereixen un comentari en un altre moment.
I fins l'any que ve ...

No hay comentarios: