domingo, 8 de enero de 2012

CIRCULAR 5 - 2011/12

DIA DE LA PENYA
En esta circular informarem de tots els actes a celebrar al voltant d’eixe día, tenint sempre present que per acord de l'Assemblea, tant les despeses de la visita al Preventori, com les generades per la música del ensaio, es prorratejaran entre tots els components de la Penya per ser considerats actes oficials.
Com ja sabeu tots, EL DÍA DE LA PENYA, per acord de la darrera junta del maig passat, es celebrarà (Dm.) el proper dissabte 21 de gener en la Filà Benimerins.
GUIÓ D’ACTES 
Tentempeu pel matí: A partir de las 9:00 hores del dissabte 21 de gener, ens reunirem prop del lloc habitual de montepío, en el BAR PEGASO (Guillem de Castro, 57), on tindrem preparats els típics herbero, cantueso i demés begudes espirituoses, acompanyades de pastes i d’atres reconstituients alimentaris. En l’autobús tindrem cervesa i cocotets donat l’èxit dels cinq anys precedents; els cocots corren a càrrec del número u i Capità moro 2010 Miquel Giménez, i de la cervesa es faran càrrec els nostres president i secretari (ja sabeu tots que els càrrecs son carregues).
Eixida del autobús: Per a poder acomplir tranquilament en els compromisos del matí, l’autobús mourà des de l’encreuament dels carrers Guillem de Castro – Hospital a les 9:30 hores, per arribar a Alcoi entre les 11:00 i les 11:15 hores, fent una parada al carrer Sant Tomás (front l’Església de S. Jordi), per arreplegar del ‘AJUAR’, els detalls i caramels per als ancians del Preventori. Aprofitarem per  arreplegar als components de la Penya que estiguen o resideixen a Alcoi,  i d’allí cap amunt per estar avans de dotze al Preventori, i tindre temps de confraternitzar en els nostres majors.
Visita al Preventori: Es clar que hi ha persones que no son molt amants de este tipo de visites, i es totalment comprensible i gens censurable, però els demès devem fer un esforç per acompanyar als nostres majors i alegrar-los un rato la vida. En el Preventori, les cançons deuen ser populars, per tant i a ser possible deuriem contar en les inestimables aportacions vocals de Tito, Ramir, Getino, Jordi Llorens i atres, estarem acompanyats a més  (com de costum) per un tabalet i dos xirimites, contractats al efecte. Després de la visita, farem cap a la Filà Benimerins, carrer Sant Domingo, 37.
Vermut –Dinar, Cotos i Dominó: Entre les 13:00 i les 13:30 hores, en la Filà Benimerins, començarà el vermut-dinar, que tindrà un bon colofó en el típic caldo de putxero en pilota, sigrons i penques, mentres tant es passarà el tradicional i necesari montepio,  i després tranquilament cal la posibil.litat de lluitar per ser el millor cotero ó dominador. A mitjan vesprà i en tal de poder netejar i preparar la seu per l’ensaio, s’escamparem per tot arreu.
Ensaio anual de la Penya: La guinda d’este día li la posarem com de costum en l’ensaio que com ja sabeu, al mateix invitem, a més de l’Alcalde, Concejal de Festes i President de l’Associació, als carrecs i personatges festers 2012, des de Mossèn Torregrosa, passant per el pare del Sant Jordiet, fins als capitans i alferesos, sergents i ambaixadors. Este ensaio començarà a les 21:00 hores a la Filà Benimerins, com de  costum en xaranga reforçada en timbals i xirimites. Diccionario - Ver diccionario detallado
Com sempre, per a qualsevol dubte, i sobre tot per a confirmar l’autobús i demés assistències als actes, podeu informar a JOSÉ LUIS GISBERT ‘XIULIT’, i també a EDUARDO .
Fins prompte, rebeu un fort abraç.
LA JUNTA

No hay comentarios: