miércoles, 11 de enero de 2012

“ PER NO ENDUR-SE SORPRESES...


... d’última hora, avisem que aquest dia encara que està previst que El Jabato faça un excés ... no cal tindre moltes il·lusions per que al final, animarà als seus escuders, Machancoses i Eduardo, a passar-nos la borsa de la raca - raca tal com mana el reglament de les bones costums i que segueixen a peu de la lletra”.
Des d'aquest blog, així de clar, vos ho fèiem veure en el nostre comentari del 17 de desembre de l'any passat ...

I les il· lusions posades en aquesta dinar de Cap d'Any van quedar saldades mitjançant unes botelles de cava, no sense abans, assegurar –se El Jabato de que els seus dos escuders havien complimentat les seues contundents ordres. Paciència, un altre any serà: sincerament, el que hem finalitzat no ha estat com per cremar coets.

Responent a l'agilitat manifestada en el cobrament, els dos recaptadors han sigut seleccionats per exercir les seues tasques durant un any més, així com els dos assessors culturals externs; el Comitè Executiu, com era d'esperar, ha decidit mantenir-se. Propostes que han sigut acceptades, en la seua totalitat i unànimement, pels trenta assistents a aquesta democràtica Junta anual.

 I qui ho dubta en la Secció de Jubilats? Que ho diga en veu alta.       

No hay comentarios: