domingo, 5 de diciembre de 2010

DURANT EL MONTEPIO DEL PASSAT DIVENDRES...



... quan no ho esperàvem, va aparèixer amb ampli somriure el nostre amic Romualdo i ens va sembrar un mar de dubtes: el consideràvem gusmà, però es va disfressar de sabut i expert masero proveït d'una selecta collita de faves tendres que, per cert, estaven boníssimes.

I seguíem amb els dubtes i preguntes: va muntar una plantació al Marroc, tindrà una explotació agrària a Hongria ... o seran comprades al pakistanès del cantó? i mentre algú, més desconfiat, s'entretenia rebuscant entre la generosa collita l'etiqueta de Hacendado per a vore si encertava amb la procedència.

Després ens va revelar que estaven acabades de collir per un bon amic seu que és l'autèntic llaurador, aspecte que ens va tranquil.litzar: Romualdo tornava a ser gusmà.

____

A més d'agrair-li aquest detall, volem també recordar a molts 'inesperats' que amb les seues sorpreses ens alegren moltes nits els vermuts. I això és tindre, durant tota la setmana, el ‘cabet’ en els amics i sobretot per fomentar i engrandir la companyonia al montepío. Gràcies a tots ells.

No hay comentarios: