martes, 21 de diciembre de 2010

AMB L'EDAT...



...la memòria em fa jugades, o tinc massa coses al cap.



M'ha aparegut per l'ordinador aquesta fotografia i no recorde qui me l'ha enviat. Pel seu interès la pose al blog i vos agrairé als 'personatges retratats' que la dateu i comenteu amb tota mena de detalls: per les vostres cares juvenils en la mateixa, ja pot passar a l'arxiu històric de la penya.



I, que em disculpe el meu oblidat remitent.

5 comentarios:

Cuqui dijo...

Acabe de rebre un c/e de Luis Boronat en el que em fa el següent comentari:

" Esa foto corresponde al año que el padre de Ramiro fué Alférez de los ‘palominos’; la Penya fué invitada a un almuerzo, no me acuerdo que día fué. Ramiro te dará toda clase de detalles "

Jose Vicente dijo...

Fixeu-vos que Jabato está igual que ara...

Cuqui dijo...

Xé, jo el veig més jove. Em ix dir-li Abaito (com a les escoles de les monges Carmelites i dels Salesians) en comptes de Jabato.
Serà que també em faig vell

Cuqui dijo...

Però qui em va enviar la foto i de quin any és?

Ra Gi Ab dijo...

La fotografia és de l'any 1993 i està presa en el pati de la casa de l'alferes Moro d'aquell any i que l'ostentava la Fila Mudèjars (Palominos). El càrrec d'alferes Moro el va ostentar Ramiro Gisbert Pascual (mon pare) i la fotografia es correspon amb l'esmorzar del dia 23 d'abril (Dia de Sant Jordi) a què van ser invitats la Fila de càrrec, la Penya l'Enreixat així com altres amics. Va ser un esmorzar entranyable en el que, hui, 17 anys després, el cos en demana tornar a reiterar les paraules d'agraïment de mon pare cap a la Penya l'Enreixat pel seu incondicional suport i amistat.