lunes, 13 de diciembre de 2010

ATENTS AL CANVI QUE VE ...

... i per tal d'alegrar l'ambient i acontentar als cabrejats del passat divendres; aquests dos bons amics van a sacrificar-se, durant les pròximes festes, preparant un gran ‘sarao’ en un bar del carrer de l'Hospital. Es comenta que el seu espectacle està molt d'acord amb l'ambient i decoració del local. Esperarem les seues notícies.

L'escrit anteriorment és la broma i un motiu per comentar la realitat: hem de omplir-se de satisfacció en saber que comptem amb persones, que totes elles són 'ajuda': parlar i fer el que calga, perquè regne l'harmonia i que ens sentim a gust en la penya. Gràcies

3 comentarios:

jabato dijo...

Amic Cuqui, jo crec que resoldre aquesta situació no és problema ni de dos ni de tres persones. Aquí s'ha de mullar tota la Penya.
Per a això cal anar proposant possibles alternatives que poden ser temporals en un termini més o menys curt i definitives a llarg termini.
A partir d'ara pot quedar obert el període de proposicions, (però que siguin totes honestes i donant la cara ...)

Cuqui dijo...

Benvolgut Jabato: Estic d'acord amb tu, però llegeix el suggeriment que comenta Xiulit a l'entrada 'SENSE PARAULES: COM A XÀTIVA' que em sembla molt encertat i amb la qual estic plenament identificat.
Sense presses i, de moment, una cura d'humilitat per al nostre reboster.
Una abraçada.

Cuqui dijo...

Jabato: que faceta més desconeguda la teua; la del majoral, la sospitava.