miércoles, 9 de junio de 2010

PETICIÓ A LA FILÀ MUDÉJARES.


"
Don
Francisco J. Gisbert Abad
Primer Tró, Filà Mudéjares
El Terrer, 2
03801 - ALCOI

València, 7 de juny de 2010

Benvolgut fester i amic:

Com a consecuencia de la aceptació per aclamació de la totalitat dels 43 membres de la Penya l’Enreixat, assitents a la última Junta de la Creuà el 8 de maig al punt del ordre del dia, en que es plantejava el demanar a la Filà Mudéjares l’autorització corresponent en quant a poder cel.lebrar l’ensaio anual del Dia de la Penya en el vostre local social.

Tinc l’honor de dirigir-me a tú i a la teua Junta, per a solicitar-vos oficialment la celebració del nomenat ensaio en els locals de la Filà que en tanta dedicació i competència dirigixes.

L’ensaio tendría lloc la nit del dissabte día 22 de Gener del 2011 cap a les 21:00 hores. No cal dir que estàs oficialment convidat a participar en este acte i que per a nosatros sería un extraordinari plaer contar en la teua presència i companyia, i, per descomptat en aquelles persones que tinguès el gust de convidar.

Esperant de la teua amabilitat una resposta positiva a la nostra petició, el faig arribar la mes cordial salutació i agraïment anticipat, a tu mateix i a la teua Junta, tant en nom propi com en el de tots els socis de la Penya l’Enreixat.

José Luis Gisbert Espinós
Président. " (*)
.
(*) Text íntegre de la carta de la Penya l'Enreixat al Primer Tró de la Filà Mudéjares.

No hay comentarios: