sábado, 19 de junio de 2010

FELICITACIÓ I AGRAÏMENT.



Texts íntegres de la carta de felicitació de la Penya a don José Luis Matarredona Coloma i del seu correu d'agraïment que ens ha arribat per mediació de Quico Requena.
.............................

" En José Luis Matarredona Coloma
Vicepresident Associació de Sant Jordi
Sant Miquel, 60
03801 - ALCOI

València, 08 de juny de 2010
Benvolgut fester i amic:
.
A través d'aquestes lletres ens congratulem en tu, per la teua elecció com a Vicepresident de la nostra estimada Associació de Sant Jordi.

Desitgem que l'encert en les teues decisions siga la teua constant en el nou càrrec al servei de de la Festa i de la nostra Associació, perquè del que estem segurs és de la teua estima al nostre Patró Sant Jordi.

No cal dir-te que encara que som conscients que com a institució, poc podem aportar a la Nostra Festa, volem que sàpigues que estem i estarem sempre a disposició de la mateixa.
Rep amic José Luis una salutació i una forta abraçada tant meua com de tots els components de la Penya l'Enreixat

José Luis Gisbert Espinós
President "

..................................

" Enviado el: viernes, 18 de junio de 2010 10:44 Asunto: AGRADECIMIENTO.

Quico:Te ruego hagas seguir este e-mail a los componentes de la "Peña L’Enreixat" a través de su Presidente D. José Luis Gisbert Espinós.

Acuso recibo de la carta recibida de la "Peña L’Enreixat" felicitándome por mi nombramiento de Vicepresidente primero de la Asociación de San Jorge, cosa que agradezco de todo corazón, y doy las gracias a toda la Peña por el detalle que han tenido hacia mi persona.
Espero estar a la altura de las circunstancias y actuar siempre con la ayuda de San Jorge en beneficio de la Nostra Festa.

Un saludo a todos.

José Luis Matarredona Coloma. "


.

No hay comentarios: