jueves, 3 de junio de 2010

DIHUIT JUBILATS HEM ASSISTIT...


































.
.
...Entre els quals hi havia, a més del funcionari habitual, la nova incorporació de Pepe Colomer -en qualitat d'estudiant universitari-, a qui li donem la benvinguda des d'aquesta pàgina. Si al considerable número d'assistents li afegim els altres nou que van comunicar la seua absència, i no tots precisament per temes laborals, ens fa pensar: així no pot funcionar aquest país.
.
Perfecte l'esmorzar i instructiva la visita al PALAU DE CERVELLÓ. Gràcies a la 'lliçó magistral' que oportunament ens va avançar l'assessor Jabato sobre el contingut d'aquest museu, més d'un , amb la complicitat de l'agradable foscoreta del recorregut, va poder gaudir d'una lleugera 'siesteta de plantó' després del copiós esmorzaret.
.
Moltes gràcies a Deri, així com a El Jabato, per la correcta organització d'aquest dia. El intèrpret i traductor Parreta no va tindre la ocasió d'intervindre per ser les explicacions en la nostra llengua, de tota manera també les gràcies a ell per la seua presència.
.
ACLARIMENT: com podeu observar en la fotografia del grup només som dèsset: manca José Luis S. Machancoses que igual que la Mare de Déu d'Agres, apareix i desapareix.
.

1 comentario:

jose dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.