martes, 1 de junio de 2010

EL GUARDA-AGULLES...

... comença a ser eficaç: ha conseguit enviar-nos als dos de la Junta pel mateix ramal i ja tenim notícies d'ells a través d'una nota: s'ha acabat el silenci ?.


"
Hola a tots:
La pasada setmana hi ha un ingres en el compte de la Penya sense dades, per tant tot aquell (i no poden ser molts) que haga realitzat un ingrés al compte de la Penya del 24 al 28 de maig, que informe a la Junta de la data de l'ingrés i la quantitat ingressada, ES URGENT, gracies.
Per atra part encara que molts de vosatros ja ho sabeu, el vermut i montepio serà fins nou avis en EL ALADINO, per haver deixat el conserje actual el bar del Micalet.
Fins prompte, LA JUNTA. "
.
NOTA IMPORTANT: Si li pregunteu a El Jabato, amb la seua nova tècnica d'encertar números de loteria, fins i tot és capaç de facilitar-vos data i quantitat exacta del ingrés al compte de la Penya i el Tresorer se'ns torna boig.
.
NOTA ENCARA MÉS IMPORTANT: Tot i que els meteoròlegs no ens anuncien pluges per al divendres, al BAR ALADINO és al carrer Hospital nº 30 a València: no està en El Romaní, allà no trobareu a cap de monesillo com el divendres passat. No vos equivoqueu.
.

No hay comentarios: